ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

«ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΤΥΠΟΥ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» το πρώτο

Ελληνικό Φόρουμ για την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Καινοτομία

_________________________________________________________________

 

 

To Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» διοργανώνει το πρώτο Ελληνικό Φόρουμ για την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Καινοτομία (1st Hellenic Forum for Science, Technology and Innovation), που θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου 2013.

Με την πραγματοποίηση του Ελληνικού Φόρουμ για την Επιστήμη, την Τεχνολογία και την Καινοτομία στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την επικοινωνία και να συμβάλουμε στην ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ της ελληνικής ερευνητικής κοινότητας και διακεκριμένων Έλληνων επιστημόνων που διαμένουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει σειρά διαλέξεων σε θέματα Νανοτεχνολογίας, Ενέργειας & Περιβάλλοντος, Βιεπιστημών, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών καθώς και Πυρηνικής και Σωματιδιακής Φυσικής. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στην έκθεση ερευνητικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων του Κέντρου, ενώ την Πέμπτη 18 Ιουλίου θα διοργανωθεί η πρώτη Ελληνική Βραδιά. To Ελληνικό Φόρουμ θα κλείσει με παρουσιάσεις εκπροσώπων οργανισμών και εταιρειών με θέμα την καινοτομία και την περαιτέρω ενίσχυσή της στο ελληνικό αλλά και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Για να εγγραφείτε ακολουθήστε το link: www.demokritos.gr/HFSTI

E-mail επικοινωνίας: hellenicforum@central.demokritos.gr

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου, Τηλ. 210- 650-3002, 210-650-3040,

Fax: 210-650-3260, email: pr@central.demokritos.gr , http://www.demokritos.gr .